ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Sony Ericsson ja Siemens ohjelmistopäivittävät
(09.09.04)

Uusia matkapuhelimia tuodaan jo sellaista vauhtia markkinoille, etteivät valmistajat tunnu ehtivän suorittamaan perusteellisia käyttötestejä ennenkuin malli jo tuodaan myyntiin. Onpahan ainakin netin keskustelupalsoilla jo vuosia moitittu Nokiaa siitä, että tuntuvat tuovan keskeneräisiä tuotteita markkinoille joita sitten päivityksillä (uusilla malleilla) korjataan. Nyt tähän kuoroon on ilmeisesti liittymässä myös Sony Ericsson jonka K700i -mallia on vaivannut ilmoitettua selvästi lyhyempi valmiusaika ja Siemens jonka 65-sarjan puhelimissa (C65, CX65, M65, S65 ja SL65) oli kuuloa vaarantavan korkea varoitusääni jos akku tyhjeni kesken puhelun.

Sony Ericssonin ja Siemensin tapa hoitaa asiat kuntoon perustuvat kuitenkin tuotteen veloituksettomaan korjaamiseen. Sony Ericsson K700i mallin ohjelmistopäivitys tarjotaan valtuutetussa Sony Ericsson-huollossa ja päivityksen luvataan parantavan puhelimen valmiusaikaa selvästi. Nyt tehtaalta toimitettavissa K700i puhelimissa tämä uudempi ohjelmistoversio (R2l001) on jo valmiiksi asennettuna. Siemensin ohjelmistopäivityksen voi suorittaa osalla Siemensin jälleenmyyjistä tai mikäli omistaa puhelimen datakaapelin lataamalla tarvittava ohjelmistopäivitys Siemens Mobilen kotisivuilta.


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja