ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Siemens CX70
(20.08.04)

Siemens on esitellyt "Push and Talk" (PaT) -tekniikalla varustetun Siemens CX70 matkapuhelimen. Myyntiin tämä 3D Javaa tukeva ja 65536 värin näytöllä varustettu matkapuhelin tulee vuoden viimeisellä vuosineljänneksellä jolloin sen hinnaksi arvioidaan noin 250 euroa.

Push and Talk toimii siten, että käyttäjä valitsee ryhmän vastaanottajia, joille haluaa puhua. Yhdellä napin painalluksella hän voi lähettää näille viestin, jonka vastaanottaja joko hyväksyy tai hylkää. Saatuaan hyväksynnän, joka avaa PaT-yhteyden vastaanottajalle, lähettäjä painaa PaT-näppäintä ja aloittaa puhe-chatin, jonka kaikki kuulevat samaan aikaan. Myös vastaanottajat voivat vastata heti painamalla PaT-näppäintä, ja puheenvuorot tulevat aikajärjestyksessä, eivät samanaikaisesti. PaT on myös turvallinen, sillä vain valitut henkilöt pääsevät keskusteluun mukaan.

Push and Talk -palvelua voi käyttää esimerkiksi eri maissa olevien ihmisten välillä. Pikapuhe täydentää tekstiviestipalvelua ja korvaa konferenssipuhelut. PaT mahdollistaa myös useita uusia palveluja kuten keskustelupalstoja, joista esimerkiksi erilaiset yhdistykset ja kerhot ja niiden jäsenet voivat saada lisäarvoa. USA:ssa palvelu on ollut pitkään
käytössä.

Siemens mobilen PaT-ratkaisu käyttää kaikille avointa IP Multimedia Subsystem (IMS) -palvelua, joka toimii GPRS- ja UMTS-verkoissa ja eri valmistajien puhelinten välillä. IMS:n avulla voidaan jatkossa tarjota puhepalveluiden lisäksi vaikkapa videoviestejä tai virtuaalisovelluksia.

Siemens CX70 on kolmitaajuuspuhelin (900/1800/1900) luokan 10 GPRS-datalla. Puhelimen VGA-tasoisessa kamerassa on viisinkertainen digizoom ja muistia siinä on 9,5 megatavua (ei laajennettavissa).

Katso myös:
Siemens SK65Siemens SK65 - pienempi kommunikaattori
(02.08.04)


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja