ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Samsungilta SGH-E800 liukunäppäimistöllä
(20.08.04)

Läppäpuhelinten menekkiin pitkään uskonut Samsung esitteli CeBIT-messuilla ensimmäisen liukunäppäimistöllä varustetun matkapuhelimensa. Samsung SGH-E800 on tämän uuden muotoilusarjan ensimmäinen malli ja Samsungin ilmoituksen mukaan SGH-E800 onkin jo matkalla jälleenmyyjille.

Samsung SGH-E800 matkapuhelimen VGA-tasoinen kamera on sijoitettu kannen alle jossa se on hyvin suojassa. Kameran yhteydessä on myös valaisintoiminto jonka ansiosta voi kuvata lähietäisyydellä pimeässä. Kameralla voi myös kuvata kuvasarja pitämällä laukaisinta alhaalla. Puhelimen 21 megatavun muisti antaa poikkeuksellisen paljon tallennustilaa valo- ja taustakuville, MMS-käyttöön sekä soittoäänille.

Uutena ominaisuutena matkapuhelimissa Samsung SGH-E800:ssa on äänenvahvistustoiminto joka auttaa niitä, joiden on kyettävä puhumaan myös äänekkäissä ympäristöissä. " Ajattele vaikka tilannetta, kun olet meluisassa kapakassa ja puhelin soi", havainnollistaa Samsungin tuotemarkkinointipäällikkö Michael Alström. "Yleensä ääni hukkuu taustameluun. Mutta E800:ssa voit käynnistää äänenvahvistustoiminnon. Puhelin suodattaa sen avulla pois runsaasti taustamelua ja tuo puhujan äänen selkeämmin esiin", hän selvittää. Puhelimessa on tämän lisäksi myös kaiutinpuhelintoiminto.

Samsung SGH-E800 puheaika on 3 tuntia, valmiusaikaa180 tuntia. Muita toimintoja ovat mm. MMS, GPRS, Java, infrapuna, WAP 2.0 ja 64-ääniset polyfoniset soittoäänet.

Katso myös:
Samsung SHG-D415
(06.08.04)
Samsung SGH-P730Samsungilta kuusi CeBIT-uutuutta
(19.03.04)etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja