ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Samsung SHG-D415
(06.08.04)

Samsung SHG-D415Samsungin maaliskuussa CeBITissä esittelemä SGH-D410:n Pohjois-Amerikan versio Samsung SGH-D415 on nyt tullut myyntiin T-Mobilen asiakkaille. Samsung SHG-D415 on kaksitaajuuspuhelin (GSM900/1900) jossa käytetään alunperin Siemensin matkapuhelimissa nähtyä liukukansiratkaisua. Liukakansipuhelimena SHG-D415:n näppäimistö on normaalikäytössä näyttöosan alla. Samsung on myös varustanut uutuutensa ulkoisella antennilla jonka muotoilu tuntuu saaneen vaikutteita Ericssonin edistyksellisestä T39 -mallista. Ulkoisen antennin ansiosta puhelin ei tarvitse yhtä usein käyttää suurinta lähetystehoa kuin jos käytettäisiin sisäistä antennia, seikka jota puhelinten nykyiset säteilymittaustavat eivät huomioi.

Samsung SHG-D415 videokameran voi suunnata eteen/taake 180 asteen kääntötoiminnon ansiosta, ominaisuus joka mahdollistaa kameran käytön paitsi tavanomaisen kuvaamisen myös videoneuvottelussa. Puhelimen 0,3 megapikselin CMOS-kamera tuottaa VGA-kokoista kuvaa ja siinä on digitaalinen zoomi. Videotallennusta puhelimella voi tehdä 15 sekunnin ottoina. TFT-värinäyttö on poikkeuksellisen suuri 176 x 220 kuvapisteen kokoinen ja toistaa 262 144 väriä. Datasiirtoon puhelimessa tyydytään pakettikytkentäiseen GPRS-dataan (EDGE:ä ei ole). Polyfonisia soittoääniä puhelimessa on 64kpl ja se tukee puhelimeen ladattavia ladattavia Java-pelejä. Puhelimen mukana toimitettavat Java-pelit ovat Bubble Smile, Fun2Link, Ultimate Golf Challenger, ja Mobile Chess. Puhelimen muistikapasiteettia voi lisätä SD, CF, MMC tai Memory Stick muistimoduilla.

Samsung SHG-D415 mitat ovat 97,5 x 48,5 x 24,5mm ja paino 115 grammaa.

Katso myös:
Samsungilta kuusi CeBIT-uutuutta
(19.03.04)


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja