ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Philipsin uutuudessa valmiusaikaa yli kuukausi
(22.07.04)

Philips on esitellyt Philips 650 kolmitaajuuspuhelimen jonka valmiusajaksi luvataan viiden viikon valmiusaika (800 tuntia) tai yli 8,5 tunnin puheaikaa. Puhelimen akkutekniikka on ilmeisen kehittynyttä sillä Philips ei ole säästellyt näyttöjen määrässä tai laadussa eikä puhelin edes paina kuin 93 grammaa. Simpukkamallisen puhelimen sisänäyttö on 128x160 kuvapisteen väri-TFT (65000 väriä), ulkoinen on virtapihi OLED-näyttö jollaisia mm. Motorola on käyttänyt joissakin malleissaan. Käytettävissä olevaa muistiakin on Philipsin uutuudessa enemmän kuin monessa kamerapuhelimessa (jossa muistia todella tarvitaan), 6 megatavua joka riittää noin 1000 puhelinmuistiomerkintään (5 eri numerolla), 20 multimediaviestiä (MMS) ja 300 SMS-tekstiviestiä. Matkapuhelimena Philips 650:ssa ei ole kameraa, sellaisen saa kuitenkin ostaa puhelimeen liitettävänä lisämodulina mikäli tarvetta on. Philipsin kamerassa on mukavana lisäominaisuutena mahdollisuus kytkeä kamera televisioon jolloin puhelimeen tallennettuja kuvia pääsee katselemaan television ruudulta.

Puhelimen 32 soittoääntä ovat polyfonisia, selain WAP 2.0 ja viestistandardeista on tuettuna paitsi SMS myös EMS ja MMS. Puhelimen sanelintoiminto mahdollistaa 15 minuutin mittaista äänitallennusta ja sanelin toimii myös puhelun aikana. Kaiutinpuhelintoiminto on myös muistettu, ominaisuus josta voi olla hyötyä neuvottelukäytössä. Lisäksi matkailijan iloksi näytönsäästäjä on maailmankello joka näyttää samanaikaisesti kahden eri maan kellonajan. Java 2.0 puhelimena puhelimeen on lisäksi saatavana ladattavia pelejä jne. Kalenteritietojen, sähköpostien ja vaikka puhelinmuistion ajantasaistamiseen tietokoneen kanssa puhelimessa on infrapunaportti. Philips 650 GPRS-datasiirto on luokan 10 joten sähköpostit siirtyvät myös sen avulla varsin liukkaasti.

Philips 650 mitat ovat 88x46x24,5mm (93g). Puhelimen värivaihtoehtona harmaa, sininen ja valkoinen. Kaupan hyllylle Philips 650:n voi odottaa saapuvaksi kuluvan vuoden kolmannen neljänneksen aikana.


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja