ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Sony Ericsson headsetit HBH-300 ja HBH-660
(16.07.04)

Sony Ericsson on esitellyt pari uutta langatonta, Bluetooth tekniikkaan perustuvaa headset mallista kädetvapaana laitetta. Yhtiön Akono headsetsarjan uutuudet ovat HBH-300 ja HBH-600.

Akono Headset HBH-660 on ensimmäinen omalla näytöllään varustettu handsfree, näytöltä voidaan lukea esimerkiksi soittajan nimen ja numeron. Puheluiden käsittelyyn ei puhelinta tarvitse hakea vaan perustoiminnot voidaan hoitaa suoraan HBH-660:n sivussa olevilka näppäimillä. Laitteen puheaika on jopa viisi tuntia ja valmiusajaksi ilmoitetaan 150 tuntia. Saatavaksi HBH-660 tulee vuoden viimeisen neljänneksen aikana.

Akono Headset HBH-300 on puolestaan varustettu ulosvedettävällä mikrofonivarrella, ominaisuus jonka sanotaan antavan paremmat ääniominaisuudet. Tämän lisäksi HBH-300:ssa on taustamelua vaimentavaa tekniikkaa. HBH-300 puheaika on jopa 10 tuntia ja valmiusaika 300 tuntia, saatavaksi se tulee kuluvan vuoden kolmannen neljänneksen aikana.

Katso myös:
Sony Ericsson uudistaa handsfree-valikoiman
(09.03.04)
Jälleen uusi Sony Ericsson Bluetooth headset
(08.05.03)
Nokia 7650 ei tue Bluetooth audioprofiilia
(03.09.02)


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja