ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Sony Ericsson K500i
(16.07.04)

Sony Ericsson esitteli kesäkuussa Vodafonen myyntin kehitetyn, ilmaisesti F700i mallista polveutuvan ominaisuuksiltaan kevyemmän F500i:n. Nyt oli vuorossa muiden operaattoreiden myyntiin tuleva Sony Ericssonin ohjelmistoilla varustettu kevytversio, jonka Euroopassa myytävä malli kutsutaan K500i -malliksi. Eroja F500i:n ja K500i:n välillä on vaikea huomata, ilmeisesti kyseessä on ainoastaan ohjelmistopuolen eroavaisuuksista. Aikaisemmissa yhteyksissä Vodafonen on ainakin poistanut sen kautta myytävissä erikoismalleista Sony Ericssonin Quickshare-toiminnon. Quickshare mahdollistaa esimerkiksi kamerapuhelimella otettujen kuvien helpon edelleenlähettämisen sähköpostitse. Vodafonen kaltainen operaattori toivoo tietenkin kuvia lähetettävän MMS-multimediaviestein (kpl-hinnoittelu).

Sony Ericsson Z500 tuntuu olevan optimoitu viihdekäyttöön, puhelimessa on MultiAction joystick, Java 2.0, HI Corp graphics platformin Mascot Capsule® Engine Micro3D Edition ja 12 megatavua muistia johon mahtuu jopa 170 2D-peliä tai 45 3D-peliä. Puhelimen mukana toimitetaan Gameloft®:n kehittämän Tom Clancy’s Splinter Cell Pandora Tomorrow 3D-pelin yksi ilmainen taso. Muita puhelimeen julkistettavia Gameloft-pelejä tulevat olemaan Prince of Persia: The Sands of Time, Rayman® 3, Siberian Strike, Tom Clancy’s Rainbow Six® Raven Shield ja XIIITM. Puhelimeen on lisäksi mahdollisuus liittää erikseen myytävä Sony Ericssonin Gameboard EGB-10 peliohjain. Sony Ericsson K500i:ssä on tietenkin myös MP3-soitin sekä Playnow-toiminto joka mahdollistaa soittoäänten kuuntelemisen ennen ostopäätöksen tekoa.

Sony Ericsson K500i on kolmitaajuuspuhelin (Euroopassa GSM900/1800/1900) jonka kamera tuottaa VGA-kokoista kuvaa. Näytön mitat ovat 128x160 kuvapistettä ja värimäärä on 65 000. Puhelimen mitat 102 x 46 x 14 mm ja paino 80 grammaa.

Katso myös:
Sony Ericssonilta F500i Vodafonelle
(28.06.04)


 

etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
© oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja