ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Sony Ericsson P910
(16.07.04)

Sony Ericsson P-älypuhelinsarjan kehitysvauhti on ollut huimaa, P800 puhelimesta lähtenyt kehitystyö on pian kolmannessa mallissa kun nyt esitelty P910 tulee saatavaksi. Sony Ericssonin tiedotteen mukaan tämä tuleekin tapahtumaan jo kuluvan vuoden kolmannen neljänneksen aikana. Nokia ilmoitti alkuvuodesta esittelemänsä 9500 Communicator -laitteen olevan myynnissä vuoden viimeisellä neljänneksellä.

Sony Ericsson P910
Pitkälti edeltäjäänsä (P900) pohjautuvan uutuuden erottaa ehkä selvimmin suojakannen sisäpuolella olevasta QWERTY-pienoisnäppäimistöstä. Vaihtoehtoisesti tiedonsyöttöön voidaan käyttää myös puhelimen osoitintikkua. Muistia on myös lisätty melkoisesti, uutuudessa on sisäänrakennettuna 64 megatavua ja lisää saa liitettyä Memory Stick Duo Pro muistimodulipaikkaan jolloin kokonaismuistimääräksi saadaan jopa 1 gigatavu! Myös näytön värimäärää on pystytty lisäämään, värejä on nyt ruhtinaalliset 262 000.

Sony Ericsson P910 on kolmitaajuus GSM/GPRS jonka käyttöjärjestelmä on Symbian OS v7.0 UIQ-käyttöliittymällä. Älypuhelimen mukana toimitettavia ohjelmia ovat mm. Opera-selain (online) Avantgo (offline), Media Viewer, Promyzer (ohjelmisto pörssiuutisten reaaliaikaiseen seuraamiseen), HP Runestone kaikenlaiseen Bluetooth-tulostamiseen HP-tulostimelle sekä Wayfinder GPS navigointi-ohjelmiston. Puhelimessa on tietenkin myös kamera sekä tiedon PC-synkroinointimahdollisuus USB-kaapelilla, IRdA-infrapunalla, Bluetooth-radiolinkillä tai etänä SyncML-datasiirtona.

Katso myös:
Nokia 9500 Communicator
(23.02.04)
Sony Ericsson P900 tulossa jo joulumyyntiin
(21.10.03)


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja