ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

DNA-lisäpalvelu dna Rinki
(22.06.04)

Syksyllä oman lähipiirituotteensa (dna Lähipiiri) myynnin lopettanut DNA Finland on nyt esitellyt Vakio S, M ja L -liittymien lähipirituotteen. Liekö mielikuvituksen puutetta kun uuden lisäpalvelun nimi on kovin samantapainen kuin Elisan uusi liittymätyyppi (Elisa Eturinki). dna Rinki -lisäpalveluun liitettävät puhelinnumerot voivat olla minkä tahansa lanka- tai matkapuhelinoperaattorin liittymänumeroita. Rinki-puhelimiin soitetut puhelut ja lähetetyt tekstiviestit ovat kaksi senttiä halvempia kuin liittymän normaalit yksikköhinnat. Jokainen dna Vakio -liittymän haltija voi muodostaa oman dna Rinkinsä. Yhden asiakkaan rakentama Rinki ei siis sido muita siihen liitettyjä.

Rinki lisäpalvelun alempi hinta koskee puheluita asiakkaan matkapuhelimesta. Soittaminen esimerkiksi lankaverkosta dna:n matkapuhelinliittymään maksaa näin jatkossakin 0,17/min+paikallisverkkomaksu.

Katso myös:
Vertailu: Hinta lankapuhelimesta matkapuhelimeen
(24.09.03)
Kuluttajavirasto puuttuu 020- ja 010-numeroihin
(28.01.03)


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja