ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Soneralta Sonyn musiikkipalvelu matkaviestimiin
(16.06.04)

Sonera tuo Sonyn StreamMan-palvelun matkapuhelinasiakkailleen. Sonyn StreamMan tarjoaa laajan valikoiman musiikkia sekä suurilta että
riippumattomilta levy-yhtiöiltä erilaisten kanavien välityksellä. Palvelun tilaaja voi kuunnella normaalin musiikkivirran lisäksi esimerkiksi tiettyyn teemaan tai tyyliin keskittyviä kanavia: valita voi vaikkapa 90-luvun hittejä. Palvelu on myös vahvasti vuorovaikutteinen, sillä asiakas voi antaa palautetta parhaillaan soivasta kappaleesta - pidän tai en pidä. StreamMan hyödyntää kuuntelijoiden antamaa palautetta saman tien ja muokkaa soitettavaa kanavaa sen mukaisesti. Tilaaja voi myös tallentaa kappaleita henkilökohtaiseksi soittolistakseen ja kuunnella vain suosikkejaan.

Yksilöllisten musiikkikanavien ja soittolistojen lisäksi palvelu välittää STT:n uutisia ja tarjoaa tietoa artisteista. Palvelun ajantasainen uutistarjonta sisältää musiikki- ja viihdeuutisten lisäksi talous- ja urheilu-uutisia. Artisteista tarjolla on muun muassa biografiat ja kuvia.

Sonyn StreamMan-palvelu on kaikkien Soneran matkapuhelinasiakkaiden käytössä. Toistaiseksi sen käytöstä veloiteta kytkentä- eikä kuukausimaksuja, ainoastaan Soneran voimassaolevan hinnaston
mukainen tiedonsiirtomaksu.

Palvelu toimii aluksi Nokian 6600 sekä Ericssonin P800 ja P900 -puhelimissa ja Suomessa se on tarjolla vain Soneran asiakkaille.


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja