ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
 
  TELE FINLAND
  SAUNALAHTI
 
  GLOBETEL
   
  

Siemensiltä McLaren erikoisversio SX1 puhelimesta
(01.06.04)

McLarenin tämänvuotisesta vaatimattomasta F1-menestyksestä huolimatta Siemens on tuonut myyntiin rajoitetun erän SX1 McLaren matkapuhelimia. Siemensin älypuhelimen Formula-versio on kiiltävä musta ja varustettu McLaren äänimaailmalla, ja grafiikalla. Aloitusgrafiikkana viilettää tietenkin West McLaren Mercedes MP4-19 ja puhelimen takakuoressa on McLarenin logo. Puhelimen McLaren kuvakkeen kautta pääsee erikoissivustolle jossa mm. 2004 kisakalenteri, McLaren uutiset, kuva-arkisto Kimistä ja Coulthardista sekä MP4-19 autosta, videomateriaalia West McLaren Mercedes varikolta ja MP4-19 testijaksoista. Onpahan mukaan mahtunut myös Kimin videotervehdys ja puhelimen ostajalle Kimin nimmarilla varustettu McLaren fanikortti.

Puhelin on teknisesti sama edistyksellinen Siemens SX1 joka tuli markkinoille viimekesänä. Mitat 109 x 56 x 19 mm (119g). Kolmitaajuus (GSM 900/1800/1900), Nokian puhelimista tuttu Series 60 alusta, 65 000 värin värinäyttö, CGA-kokoista kuvaa tuottava kamera, MP3-soitin, FM-radio ja "lennossa vaihdettava" 32Mt MMC-muistikortti. Datasiirtoon IrDA, Bluetooth ja USB-kaapeli. Puhelimen valmiusaika 1000mAh li-polymer vakioakulla on 200 tuntia ja puheaika jopa neljä tuntia.

Siemens SX1 McLaren Limited Edition puhelin myydään Siemensin nettisivuilla (toimitusosoitteeksi voi valita ainoastaan Saksan!) 649 euron hintaan.

Siemensin F1- sivut löydät osoitteesta:
http://www.my-siemens.com/f1

Katso myös:
Siemensin ensimmäinen Series 60 puhelin SX1
(19.02.03)


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja