ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Nokia 3220
(31.05.04)

Nokia on esitellyt uuden kesän aikana myyntiin tulevan Nokia 3220 -kamerapuhelimen. Puhelimessa on Nokian aiemmista valokuoripuhelimista tutut kuorivalot joiden valotehosteet ilmoittavat soittoäänen tahdissa esimerkiksi puhelusta tai viestistä. Uutta on Nokia 3220 puhelimeen lisävarusteena myytävät Nokia Xpress-on Fun Shell -kuoret joissa LED-valot. Puhelimella pystyy näin luomaan erilaisia viestejä jotka esitetään tässä kuoren yksirivisessä LED-rivissä (12 LED-valoa) puhelinta edestakaisin heiluttamalla. Tekniikka on samanlainen kuin takavuosien LED-mainoksissa joissa mainosviesti ´juoksee´ mainostilan läpi, Nokian yksirivisessä ratkaisussa puhelinta tulee heiluttaa jolloin lukijan silmä muodostaa (jos muodostaa) viestin.

Fun Shell -kuoren avulla puhelin toimii ns. liikepeleissä myös peliohjaimena jolloin pelin hahmoja voidaan ohjata kallistelemalla ja kääntelemällä puhelinta. Kuorten mukana toimitetaan kaksi tällaista liikepeliä, venekilpailupelin SwampRacersin sekä AirExpressin, jossa pelaaja lentää eksoottisessa saaristossa.

Itse puhelin on kolmitaajuus-GSM joka tarjoaa 760mAh (Li-ion) vakioakulla jopa 280 tunnin valmiusajan ja 3 tunnin puheajan. Mitat ovat 104,5 x 44,2 x 18,7mm ja paino 86 grammaa. Nokialaiseksi ja nuorisopuhelimeksi puhelimessa on ehkä hieman yllättäen jopa 65 536 värin värinäyttö eikä kamerakaan ole heikommasta päästä! Nokia 3220:n kamera tuottaa VGA-kokoista stillkuvaa ja sillä pystyy myös tallentamaan videopätkiä ja onpahan mukaan saatu myös self-timer aikalaukaisin. Viestipuolella tuettuna on tietenkin MMS-multimediaviestit (AMR-äänellä) sekä mahdollisuus suoraan puhelimesta ilman eri koodeja lähettää ns. Flash tekstiviestejä jotka tulevat suoraan vastaanottajan näyttöön. Ominaisuuslistassa on myös Nokian oma Instant Messaging pikaviestin jonka avulla pysyy ajantasalla siitä mitä kaverit puuhaavat ja ketkä ovat ´online´. Kaveriporukan neuvottelupuheluihin Nokia 3220:ssa on myös oma kaiutinpuhelin-toiminto. Peleistä kiinnostunutta lämmittää tieto, että Nokia 3220:aan voidaan ladata kaikkia Series 40 alustan Java-pelejä. Puhelimen mukana tulee monipelaajasovitettu Selviytyjät-peli sekä Club Pinball, Dance Delight ja Phantom Spider. Vakiokuoriin on mahdollista kiinnittää omia kuvia ja muistilappuja.


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja