ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Pointer koira-GPS menestys jatkuu
(28.05.04)

Suomalainen Tracker inc.- Oy Pointer Solutions Ltd on solminut uuden yhteistyösopimuksen Benefonin kanssa. Sopimus koskee Benefonin laitteiden valmistamista ja toimittamista Tracker Inc.- Pointer Solutions Oy:lle.

"Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyömme tulokseen Benefonin kanssa. Metsästysratkaisumme kysyntä on kasvanut viime aikoina kansainvälisen tunnettuvuuden lisäännyttyä ja yhteydenottoja on tullut yhä useammasta maasta. Tulemme laajentamaan kuluvan vuoden aikana myyntiämme myös Keski-Eurooppaan", kertoo Samuli Vanhala, Tracker Inc.- Pointer Solutions Oy:n toimitusjohtaja.

Pointer koira-GPS on metsästykseen suunnattu paikannusratkaisu joka on kehitetty Benefonin ja Tracker Inc. - Pointer Solutions Oy:n yhteistyönä. Pointer koira-GPS metsästyssovellus koostuu kannettavasta paikannuslaitteesta metsästäjälle ja koiran valjaista joissa on myös paikannuslaite. Tällä paikannussovelluksella metsästäjä voi seurata ja paikantaa koiransa. Tämä toiminto edesauttaa koiran löytymistä ja riistan paikantamista sillä metsästäjä voi myös kuunnella laitteen avulla mitä koiran ympärillä tapahtuu.


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja