ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
 
  TELE FINLAND
  SAUNALAHTI
 
  GLOBETEL
   
  

Dell Axim X30 kämmenmikrot esitelty
(21.05.04)

Dell on esitellyt kolme uutta Axim -sarjan kämmenmikroa. Kolmoset kantavat mallimerkintää X30 ja on varustettu Microsoftin uudella Windows Mobile 2003 Second Edition for Pocket PC käyttöjärjestelmällä. Edullisin Axim X30 maksaa yhtiön Yhdysvaltoihin toimittavassa nettikaupassa 199 dollaria ja kallein 349 dollaria. Kaikissa kolmessa on Bluetooth-tuki, IrDa-infrapuna ja SDIO-muisti/lisätarvikepaikka sekä 240 x 320 kuvapisteen 3,5" kokoinen TFT-värinäyttö. SDIO korttipaikkaan sopivia laajennuksia ovat paitsi muistikortit myös esimerkiksi kamerat. Windows Mobile 2003 Second Editionin erikoisuus on kännettävä näyttö jolloin näkymän saa myös "laajakuvana" perinteisen korkean sijaan, ominaisuus josta voi olla hyötyä esimerkiksi taulukkolaskennassa ja nettiselailussa. Keskihintaisessa Axim X30:ssa on edullisimpaan verrattuna 32Mt enemmän käyttäjälle vapaata muistia (yhteensä 64Mt), sisäänrakennettu 802.11b W-LAN ja USB-kaapeli. Kalleimmassa on prosessorin kellotaajuus tuplattu ja USB-kaapeli korvattu USB-telakalla.

Dell Axim X30 -sarjaa ei vielä ole saatavana Dellin Euro-sivuilta.

Veneily- ja matkailukauden alkaessa langattomien Bluetooth-GPS -modulien kauppa käy jo kuumana joten Dellin alle 200 euroa maksavalle Bluetooth-kämmenmikroille löytyisi varmasti Euroopastakin ottajia...


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja