ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Benefon In Charge seurantaohjelmisto julkistettu
(18.05.04)

Benefon on julkistanut uuden Benefon In Charge -seurantaohjelmiston.

Benefon In Charge tukee Benefon Track Pro:n ja Benefon Trackbox:in toimintoja tehden mahdolliseksi uusia sovellusaloja. Uudet toiminnot sisältävät mm. Benefon Trackbox:in langattoman ohjauksen ja muiden Benefonin paikannuslaitteiden langattoman etäkonfiguroinnin. Benefon In Charge voi myös vastaanottaa paikannuslaitteen lähettämiä tilanneviestejä, jotka sisältävät tietoa mm. laitteen sijainnista ja sen suorittamasta tehtävästä. Tilanneviesti voi kertoa esim. sammutetusta moottorista ja tätä tietoa voidaan edelleen käyttää esimerkiksi laskutuksen pohjana. Sovellus tukee myös reittipisteseurantaa, joka mahdollistaa paikkatietoviestien vastaanoton monitoroitavan yksikön saapuessa tietylle alueelle tai poistuessa sieltä. Benefonin paikannuslaitteiden paikkatietoviestit kulkevat SMS-muotoisina, GPRS-dataa siirtäviä laitteita Benefonilla ei ole.

"Tämä uusi ratkaisu on kehitetty nykyisten ja tulevien asiakkaidemme toiveiden pohjalta. Se tarjoaa yrityksille mahdollisuuden hallita kenttäyksiköitään mahdollisimman tehokkaasti jopa niin, että seurattavan yksikön moottori voidaan kytkeä pois päältä painamalla yhtä sovelluksen nappia. Tämä ohjelmisto on tuotekehityssuunnitelmamme mukainen ja täydentää hyvin jo olemassaolevaa tuotteistoamme mahdollistaen helppokäyttöisten ja kokonaisvaltaisten ratkaisujen tarjoamisen", kertoo Simo Peltonen, ratkaisuista ja palveluista vastaava johtaja.

Benefon In Charge sisältää Benefon In Charge ohjelmiston ja Benefon Mapware CD-ROM:n, jossa on yhden vapaavalintaisen maan kartta. Ratkaisu on skaalautuva tuhanteen seurattavaan kohteeseen asti.

Katso myös:
Benefonin paikannuslaitteet Poliisin käyttöön
(17.05.04)


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja