ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

TeliaSonera korvaa syrjäkylien lankaliittymiä langattomilla
(18.05.04)

TeliaSonera on ottanut yhteyttä hieman yli 3000 lankaverkon asiakkaaseen jotka asuvat vikaherkkien, pitkien yhteyksien päässä. Yhteydenotoissa TeliaSonera on ehdottanut perinteisestä lankaliittymästä luopumista ja siirtymistä matkapuhelinasiakkaaksi, langaton teknologia lisää puhelinyhteyden käyttövarmuutta alueilla joissa kiinteän verkon vikaantumisriski on suuri esimerkiksi ukkosien vuoksi.

Tiedotteessa TeliaSonera kertoo, että asiakas voi halutessaan säilyttää nykyisen puhelinliittymänsä esimerkiksi internetin käytön vuoksi. Tällöin liittymän teknistä toteutusta muutetaan ja yhteyden viimeinen osuus toteutetaan langattomasti matkapuhelintekniikalla. Puhelinnumero ja puhelinkone säilyvät muuttumattomina. Ratkaisu mahdollistaa internet-yhteyden käytön kiinteän verkon modeemiyhteyttä vastaavalla tiedonsiirtonopeudella. Uusi tekniikka ei vaikuta liittymän maksuihin. Asiakkaan maksamat puhelu- ja kuukausimaksut ovat TeliaSoneran puhelinliittymähinnaston mukaiset.Langattomaan tekniikkaan siirtyville asiakkaille yhtiö on lisäksi tarjonnut 300 euron puheaikaetua.


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja