ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Sharp V602SH kamerapuhelin optisella zoomilla
(17.05.04)

Vodafonen PDC/GSM-verkon japanilaiset asiakkaat saavat syksyllä mahdollisuuden käyttää maailman ensimmäistä optisella zoomilla ja automaattitarkennuksella varustettua kamerapuhelinta. Simpukkamallisen puhelimen näyttökään ei vertailussa kalpene, V602SH käyttää samaa 65 000 värin QVGA (320x250) näyttöä kuin Euroopassa myytävässä Sharp GX30:ssä on. Sharp V602SH mallissa näyttö on vieläpä 180 astetta kääntyvä josta on hyötyä kähinnä kun haluaa saada näyttö samalla puolelle kameralinssin kanssa (omakuvaus). Sharp on uutuudessa ottanut myös huomioon kauko-idän erikoisominaisuudet kuten esimerkiksi tässä mallissa olevat koiranhaukunta-käännöskone, karaoke-tuki (puhelin kytkettävissä television karaokeohjelmiin) ja onpahan puhelimessa myös sääennustamiseen tarvittavat ilmapuntarit. Ahkeran kuvaajan muistipulaan Sharp tarjoaa mahdollisuuden laajentaa matkapuhelimen muistia SD muistikortilla.

Sharp V602SH mitat ovat 99x55x25 mm ja paino 132 grammaa. Puheajaksi luvataan 2 tuntia ja valmiusajaksi 16 päivää. Puhelinta myydään ainoastaan Vodafonen kautta ja se toimii ainoastaan PDC-verkossa (ei GSM-verkoissa).

Sharp esitteli lisäksi toisen syksyllä kauko-idässä myyntiin tulevan puhelimen - V402SH mallin erikoisuus on, että sillä pystyy vastaanottamaan sikäläistä NTSC-televisiosignaalia.

Jäämme mielenkiinnolla odottamaan milloin Sharp saa valmiiksi ensimmäiset televisiovirittimellä ja optisella zoomilla varustetut puhelimensa GSM-verkkoon.

Katso myös:
Sharp ottaa käyttöön Ericsson U100 GSM/3G-alustan
Sharp GX30(24.02.04)
Sharpin megapixel kamerapuhelin GX30 Euroopassa
(20.02.04)


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja