ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Nokia N-Gage QD tulossa toukokuussa
(14.04.04)

Nokia on esitellyt uuden N-Gage-pelialustaan pohjautuvan tuotteen, N-Gage QD -pelilaitteen. Uutuudessa pelien vaihtaminen luvataan sujuvan näppärämmin kuin nyt markkinoilla olevassa N-Gage pelilaitteessa jossa pelimoduli on sijoitettu akun alle. Myös laitteen mikrofoni ja kaiutin on nyt sijoitettu niin, että puheluita voidaan puhua perinteiseen tapaan. Uusi pitkäkestoisempi akku tarjoaa lisäksi enemmän peliaikaa ja uusi N-Gage Arena launcher -sovellus tarjoaa pääsyn langattoman N-Gage Arena -peliyhteisön tarjontaan. Sovelluksen ja GPRS-yhteyden kautta N-Gage Arena -yhteisön jäsenet voivat muun muassa olla yhteydessä toisiinsa, hakea yhteisön jäsenille yksinoikeudella tarjottavaa sisältöä, tutustua pelitilastoihin ja -sijoituksiin sekä osallistua yhteisön toimintaan ja tapahtumiin. Nykyiset N-Gage -pelilaitteen käyttäjät voivat hakea N-Gage Arena -sovelluksen käyttöönsä www.n-gage.com -sivuilta toukokuusta 2004 lähtien.

N-Gage QD -pelilaitteella voi käyttää tällä hetkellä myynnissä olevia ja markkinoille tulevia N-Gage -pelialustalle suunniteltuja pelejä. Pelilaitteeseen voi myös ladata ja asentaa Series 60 -ohjelmistoalustalle suunniteltuja lisäsovelluksia.

N-Gage QD -pelilaitteen hinnan arvioidaan olevan vähittäismyynnissä noin 199 euroa. Uutuuslaitteen myynnin arvioidaan alkavan toukokuussa Euroopan, Afrikan sekä Aasian ja Tyynenmeren alueella ja kesäkuussa Amerikassa. N-Gage QD -pelilaite tulee myyntiin kahtena versiona, joista GSM 900/1800 -verkoissa toimiva laite on suunnattu Euroopan, Afrikan sekä Aasian ja Tyynenmeren markkinoille, ja GSM 850/1900 -verkoissa toimiva versio Amerikan alueelle.


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja