ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Samsungilta kuusi CeBIT-uutuutta
(19.03.04)

Samsung esittelee CeBIT-tapahtumassa tällä kertaa jopa yksitoista tulevaa matkapuhelinta. Kaikenkaikkiaan messuilla esitellään nelisenkymmentä Samsung matkapuhelinta. Uusina Samsung esittelee CeBIT-tapahtumassa videokamerapuhelimen, musiikki- ja 3G-matkapuhelimia sekä useita muita uusia puhelinmalleja, joita se tuo eurooppalaisten kuluttajien saataville. Taitettavien puhelinmalliensa lisäksi Samsung tuo markkinoille uutuuden, jossa on ulosvedettävä näppäimistö.

Samsung SGH-P730
CeBIT-tapahtumassa Samsung esittelee ensimmäisen videokamerapuhelinmallinsa, SGH-P730. Puhelimella voi ottaa sekä megapikselilaatuisia still-kuvia että kuvata jopa 100 minuutin verran videokuvaa. Laitteen uudenlainen muotoilu mahdollistaa kuvauksen myös kameran ollessa vaakatasossa. Laite toistaa mp3-tiedostoja, ja siinä on MMC-muistikortti. Malli tulee Pohjoismaiden markkinoille vuoden 2004 loppupuolella

Samsung SGH-X900
Samsungin uusi SGH-X900 on kamerapuhelin, jossa on kaksi ulkoista kaiutinta, jotka toistavat sisäänrakennetun mp3-soittimen musiikkia. Malli tulee Pohjoismaiden markkinoille vuoden 2004 loppupuolella.

Samsung SGH-E800
Samsung panostaa nyt matkapuhelimiin, joissa on on ulosvedettävä näppäimistö. Samsung SGH-E800 on kompakti kamerapuhelin, jossa on ulosvedettävä näppäimistö sekä sisäänrakennettu kameralamppu. Saatavana malli tulee Pohjoismaissa syksystä lähtien.

Samsung SGH-D410
Kamerapuhelin suurikokoisella tft-näytöllä, jossa on peräti 262 144 väriä. Kolmitaajuuspuhelimessa on 64 moniäänistä soittoääntä sekä sähköposti.

Samsung SGH-Z105
Samsungin 3G-puhelinmalli SGH-Z105 tulee markkinoille vuonna 2004 eurooppalaisten operaattorien kanssa suoritettujen testien jälkeen. Kyseessä on taitettava videopuhelin, jolla voi sekä lähettää reaaliaikaista videokuvaa että katsella puhelimelle ladattua videomateriaalia. Sisäisessä näytössä on 262 236 väriä, ulkoisessa 65 536. Tukee GSM/GPRS- sekä WCDMA-järjestelmiä.

Samsung SGH-i500, SGH-i700 ja SGH-D710
Samsungin älypuhelinkolmikko jossa kaikissa eri käyttöjärjestelmä. SGH-i500:n pohjana on Palm, SGH-i700:n pohjana on Microsoft Pocket PC 2003, kun taas SGH-D710:n perustana on Symbian OS. Kaikki kolme tarjoavat kannettavan tietokoneen edut kamerapuhelimessa. SGH-D710 on megapikselipuhelin. Lue näitä kolmea koskeva aiemmin julkaistu artikkelimme tästä.

Samsung SGH-P510, SGH-X450 ja SGH-E600
CeBIT-messuilla Samsung esittelee myös mallit SGH-P510, SGH-X450 ja SGH-E600, jotka tulevat mahdollisesti myyntiin myös Pohjoismaissa.

Samsung Yepp 1 ja Yepp 2
Yepp on Samsungin tiedotteen mukaan maailman ensimmäinen kannettava mediakeskus on se tulee markkinoille. Yepp 1 (YH-999) on pienikokoinen multimediasoitin, jossa on 3,5 tuuman näyttö, joka tukee useita tiedostomuotoja. Microsoftin PMC-alustan (Portable Media Centre) ansiosta multimediasisältö on kirjaimellisesti käyttäjän käden ulottuvilla. Yepp2 (YP-60 Sports) on kuntoilu- ja urheilukäyttöön tarkoitettu MP3-soittimen ja sykemittarin hybridi.

Katso myös:
Samsung esitteli kolme uutta älypuhelinta
(17.03.03)


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja