ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Siemens Car Kit Bluetooth HKW-600
(18.03.04)

Siemens esitteli autossa soittamisen turvallisuutta lisäävän lisälaitteen. Siemens Car Kit Bluetooth HKW-600 tarjoaa paitsi tavanomainen autosarjan (vrt. Nokian ja Sony Ericssonin CeBIT:ssä esittelemät uutuudet) edut myös ulkoisen näytön. Siemensin ratkaisussa soittaja näkyy autosarjan näytössä, vaikka puhelin ei olisi näkyvillä. Lisäksi autosarjassa on kaukosäädinominaisuus, jota käytetään autosarjan näytöltä puheluiden soittamiseen ja vastaanottamiseen. Autosarjan näytöltä voi esim. käyttää puhelinluetteloa, selata soitettuja puheluita, tai säätää äänenvoimakkuutta, äänenlaatua parantaa kaiun ja taustaäänien vaimennusominaisuus.

Autosarjan virta menee automaattisesti päälle ja pois, kun auton moottori käynnistetään tai sammutetaan. Autosarjaa voidaan erillisellä autotelineellä käyttää myös sellaisten Siemens-matkapuhelinten kanssa, joissa ei ole Bluetooth-tukea.

Car Kit Bluetooth HKW-600 tulee myyntiin loppukesästä 2004.

Katso myös:
Nokialta uusi Advanced Car Kit -autosarja
(18.03.04)
Sony Ericsson uudistaa handsfree-valikoiman
(09.03.04)


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja