ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Nokia 7610 megapikselin kameralla
(17.03.04)

Nokia 7610CeBIT 2004 -messujen ensimmäisenä päivänä Nokia esitteli mm. yhtiön ensimmäisen megapikselin kameralla varustetun kamerapuhelimen. Nokia 7610 on kolmitaajuuspuhelin Series 60 ohjelmistoalustalla. Uutuuden jälleenmyyntihinnaksi tulee noin 500 euroa kun se tämän vuoden viimeisellä neljänneksellä tulee saatavaksi.

Nokia 7160 -puhelimessa on 65 000 värin
näyttö, jolta voi katsoa integroidulla kameralla otettuja kuvia tai reaaliaikaista videovirtaa RealOne-videosovelluksella. Yhden megapikselin (1152 X 864) kamerassa on nelinkertainen digitaalinen tarkennin ja itselaukaisin, ja sillä voi ottaa kuvia myös hämärässä. Puhelimessa olevan Kodakin kuvasovelluksen avulla kuvia voi ladata virtuaaliseen valokuva-albumiin internetissä ja jakaa muiden kanssa, ja niistä voi tilata tulosteita verkkopalvelun kautta. Nokia 7160 -puhelimella voi kuvien lisäksi ottaa jopa kymmenen minuutin pituisia lyhyitä filmejä tai musiikkivideoita, joita voi myös editoida. Movie Director -sovelluksella puhelimen käyttäjä voi nyt tehdä ottamastaan videosta oman elokuvan lisäämällä siihen tehosteiksi musiikkia, tekstiä, uusia värejä tai liikkuvia objekteja. Sovellus yhdistää useat videopätkät automaattisesti yhdeksi koosteeksi ja tiivistää editoidut videot niin, että ne voi lähettää multimediaviestinä.

Toinen uusi sovellus Nokia 7610 -puhelimessa on digitaalinen päiväkirja, Nokia Lifeblog. Nokia Lifeblog -sovelluksen avulla käyttäjä voi pitää puhelimellaan digitaalista päiväkirjaa tai tehdä multimediamuistion, jossa on mukana kuvia, videopätkiä ja viestejä. Multimediapäiväkirjan voi siirtää tietokoneelle, jossa sitä voi selata helposti ja jakaa valittuja kokonaisuuksia sähköpostin välityksellä. Myyntipakkauksessa olevan Adobe® Photoshop® Album -ohjelmiston avulla Nokia 7610 -puhelimen käyttäjä voi lisäksi järjestää ja editoida digitaalisia kuvia tietokoneellaan.

Muita Nokia 7610 -puhelimen ominaisuuksia ovat MMS-multimediaviestit, sähköposti, MP3/AAC-musiikkisoitin, Internet-selain, 72 megatavun laajennettava muisti, USB, Bluetooth-yhteys ja Java-teknologian tuki.

Puhelin painaa 118 grammaa ja sen mitat ovat: korkeus 10,86 cm, leveys 5.3 cm ja paksuus 1,87 cm. Puhelimen valmiusaika on 250 tuntia ja puheaika 3 tuntia.

Katso myös:
Nokia 9500 Communicator
(23.02.04)


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja