ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Sony Ericsson uudistaa handsfree-valikoiman
(09.03.04)

Nopeaan tahtiin handsfree-tuotteitaan uusiva Sony Ericsson on jälleen esitellyt uusia tuotteita.

Sony Ericsson HCA-200
Ajoneuvokäyttöön tarkoitettu HCA-20 saa nyt väistyä uudemman HCA-200 mallimerkintää kantavan laitteen tieltä, uutuudessa on on aiempaa parempi taustahälyn suodatus. HCA-200 osaa myös vaimentaa autoradion kun puhelu tulee, laite myös lataa puhelimen akun ajon aikana. Myyntiin HCA-200 tulee jo vuoden 2004 toisen neljänneksen aikana.

Sony Ericsson HCB-300
Ajonevuokäyttöön on tämäkin, joskin langattomana ja tukien useampaa eri käyttäjäprofiilia. Eri käyttäjiä varten laitteessa on viisi eri tunnusväriä riippuen siitä minkä henkilön puhelimeen HCB-300 on yhteydessä. Kytkeytyminen puhelimeen tapahtuu automaattisesti kun ajoneuvo käynnistetään ja laite esittää värin jota voi joko hyväksyä tai hylätä, jolloin laite hakee seuraavan kuuluvuusalueella olevan puhelimen profiilin käyttöön. Puheluun vastataan painamalla laitteessa olevaa näppäintä. Puhelinta ei tarvitse käsitellä ajon aikana lainkaan.

Sony Ericsson HPS-20
Kevyt sporttikäyttöönkin sopiva HPS-20 on varustettu kolmella erivärisellä Style-Up -vaihtokuorella ja korvan takaa kiertävällä sankaripustuksella. Kauppoihin uutuus tulee toisen neljänneksen loppupuolella.

Sony Ericsson HBH-600
Pitkälti jo markkinoilla olevan langattoman bluetooth-handsfreen HBH-65:n kaltainen handsfree jossa uutena ominaisuutena vaihdettavat kuoret. Handsfreen mukana toimitetaan kahdella erivärisellä kuorella ja lisävarusteena tulee saatavaksi Style-Up Kit ISK-600 johon kuuluu viisi eriväristä vaihtokuorta. Kaupan hyllylle uutta HBH-600 handsfreetä voidaan odottaa saapuvaksi kuluvan vuoden toisen neljänneksen aikana.

Katso myös:
Sony Ericsson Bluetooth Media Viewer MMV-100
(09.03.04)


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja