ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Sony Ericsson Z500 on EDGE-puhelin PTT:llä
(09.03.04)

Simpukkamallinen Sony Ericsson Z500 on paitsi pienikokoinen kamerapuhelin myös melkoinen datatyökalu joka hydyntää nopeampaa luokan 10 EDGE-datasiirtoa (jopa 240kbps) ja tukee myös radiopuhelimilta lainattua ja yhä useamman valmistajan uutuudessa olevaa PTT-tekniikkaa (Push to talk). Mukana on myös joukko Java-pelejä sekä pikaviestin (Wireless Village) jonka avulla chattaaminen onnistuu GPRS-datana (ei sms-veloitusta!), pikaviestimen avulla onnistuvan myös nk. Presence-toiminnot jolloin pikaviestimeen yhdistetyn ystävät näkevät aina puhelimestaan ketkä ystäväpiiristä ovat online tai esim. kokouksessa tai vaikka matkoilla. Puhelimella otettujen kuvien jouhevaan edelleenlähettämiseen kehitetty QuickShare on myös saanut tilaa tässä uutuudessa. Soitto- ja peliäänet ovat tietenkin polyfonisesti soivia ja musiikin omatoimiseen miksaamiseen Z500:ssa on 16-raitainen MusicDJ ´mikseri´.

Puhelimen ulkoisessa apunäytössä on 4096 väriä ja sisänäytössä 65536 väriä. Ulkonäyttöön saa esimerkiksi soittajan kuvan näkyviin jolloin puhelinta ei tarvitse avata nähdäkseen kuka yrittää tavoitella, ulkonäytöstä voidaan myös lukea tekstiviestejä. Sony Ericsson Z500 etu- ja takakuoret ovat vaihdettavia vaihtokuoria joihin on saatavana myös kuoriin sopivia valikkoteemoja, taustakuvia, näytönsäästäjiä ja soittoääniä. Puhelimeen voidaan pelikokemuksen parantamiseksi myös kytkeä erillinen Gameboard ohjainlevy.

Sony Ericsson Z500 tulee saatavaksi Pohjois-Amerikassa vuoden 2004 kolmannen neljänneksen aikana. Radio-osa on GSM 850/1800/1900 joten tämän mallin toimivuus Euroopassa jää verkkoihin joissa 1800Mhz tukiasemia. Puhelimen mitat ovat 93 x 49 x 22 mm ja paino 110 grammaa. Valmiusaika jopa 11 vuorokautta ja puheaika jopa 10 vuorokautta.


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja