ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Motorolalta kolme uutta musiikkipuhelinta
(09.03.04)

Motorola on esitellyt Floridan Miamissa järjestetyssä musiikkialan M3 Summit -tapahtumassa kolme uutta matkapuhelinta sekä uuden musiikkikanava MTV Internationalin yksinoikeudella Motorolalle tuottaman mobiilisisältökokonaisuuden. Motorolan kaikki kolme uutta puhelinta (E398, E680 ja C650) on suunniteltu erityisesti musiikinystäviä ajatellen.

Motorola E398-mallissa on integroitu MP3-soitin ja 3D Surround stereo-äänet (kaksi 16mm dual-MFT 22Khz kaiutinta), salamavalolla varustettu kamera sekä käyttäjän laajennettavissa oleva muisti. Lisäksi Motorola E398 valot vilkkuvat musiikin ja Java-pelien tahdissa... Näytön koko on 176x220 ja puhelin tukee Bluetoothia. Saatavaksi Motorola E398 tulee kuluvan vuoden kesällä.

 

E680-mallissa puolestaan on 3D Surround stereo-äänten lisäksi suuri värinäyttö sekä RealPlayer-sovellus ja MPEG4-videotoisto. Laitteen muisti on laajennettavissa 1Gb asti. Java-peleihin (J2ME) tuo potkua 3D grafiikka, MIDI taustamusiikit sekä MP3 ääniefektit. Pelaamisen lomassa puhelimella voi myös katsella MPEG4-videoita tai kuunnella FM-radiota (stereo headset). Esimerkiksi kuvien siirtoon puhelin tukee MMS-viestin lisäksi USB ja Bluetooth -siirtoa. Värinäytön koko on 340x320 kuvapistettä, käyttöjärjestelmänä Linux. Kamerassa kahdeksankertainen digizoom. Saatavaksi Motorola E680 tulee kuluvan vuoden viimeisten neljännesten aikana.

Motorola C650 on kamerapuhelin VGA-luokan (640x480) nelinkertaisella zoomilla sekä musiikkikappaleiden miksaamiseen tarkoitetulla MotoMixer-sovelluksella ja MP3-soittoäänillä. Värinäytön koko on 128x128 ja värimäärä 65 536, MMS-multimediaviestejä tukevana myös C650 on varustettu GPRS-datalla. Motorola C650 on kolmitaajuuspuhelin Java-tuella joka tukee MPEG4 videotoistoa ja pikaviestimiä (Instant Messaging). Bluetoothia C650:ssa ei ole .Saatavaksi laite tulee vuoden 2004 toisen neljänneksen aikana.

"Laitteesta, jota on perinteisesti pidetty pelkkänä langattomana kommunikointivälineenä, on nyt tullut todellinen langaton viihdeportaali, jonka kautta jokaisella on mahdollisuus ladata juuri itseä kiinnostavia musiikkikappaleita, videoita sekä tietoa artisteista", sanoo Motorolan brändijohtaja Geoffrey Frost. "Uusien langattomien innovaatioiden, yhteistyökumppaneiden ja avointen standardien ansiosta meillä on nyt mahdollisuus tarjota artisteille uusi tapa tavoittaa faninsa ja musiikinystäville puolestaan uusi tapa nauttia lempimusiikistaan myös tien päällä ollessaan".

Katso myös:
Motorola laajentaa push to talk -matkapuhelinvalikoimaansa
(12.02.04)
Motorolalta uusia 3G ja Windows-matkapuhelimia
(23.02.04)
Linux-puhelin Motorola A768
(19.02.04)
Motorola esitteli mallit V80, V180 ja V220
(06.02.04)


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja