ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Benefon paikannuslaitteet NeLoC-portaaliin
(09.03.04)

Benefon, Turun Kauppakamarin hallinnoima Logistics Turku Region portaali ja saksalalainen TraDaV ovat yhdessä julkistaneet NeLoC-portaalin, joka on kuljetusyritysten internetpohjainen logistiikkapalvelukeskus. Palvelu on syntynyt eurooppalaisen "Networked Logistics Centres in the Baltic Sea Region" projektin tuloksena jossa TraDaV ja Benefon ovat kehittäneet Neloc-portaaliin logistiikka- ja seurantaohjelmistoratkaisun.

Kuljetusyritys joka on rekisteröitynyt TraDaVin (Suomessa Logistics Turku Region portaalin) palveluun voi tarkastella kulkuneuvojensa olinpaikkaa omalta internet-yhteydellä varustetulta tietokoneeltaan. Satelliittien välittämä paikkatieto siirtyy GSM-verkon kautta internetiin ja näkyy sitten internet-pohjaisen seurantaohjelmiston karttanäytöllä. NeLoC palvelu tarjoaa myös kuljetuksen tilanneelle asiakkaalle mahdollisuuden nähdä tilauksen sijanti kartalla ja tarkistaa saapumisaika määränpäähän.

Osana tätä logistiikkapalvelua tarjotaan myös Benefonin paikannuslaitteita; Benefon Track Pro:ta, kannettavaa paikannuslaitetta ja matkapuhelinta yhdessä joka on suunniteltu ammattimaiseen seurantaan ja työnhallintaan ja Benefon Trackbox:ia, kiinteästi asennettavaa paikannuslaitetta ajoneuvojen paikannukseen ja seurantaan (kuvassa).

Lisätietoja NeLoC portaalista ja sen palveluista löytyy sivuilta http://www.portal.neloc.net/.

Katso myös:
Benefonilta Benefon Seraph NT turvapuhelin
(02.09.03)
SPR:n hoivapalveluille Benefon Safe Line turvaratkaisu
(21.08.03)
Benefon Trackbox telematiikkapäätelaitteet saatavana
(19.05.03)
Benefonilta salatut paikannus- ja tekstiviestit
(07.05.03)


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja