ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Radiolinjan Citypuhelin-asiakkaille tuntuvia hinnankorotuksia
(05.03.04)

Radiolinja muistaa jälleen pitkäaikaisia asiakkaitaan oikein tuntuvalla hinnankorotuksella. Syyskuussa 2003 Elisa Citypuhelin -asiakkaat saivat tiedon, että liittymän 09-alkuinen matkapuhelinnumero muuttuu 050-alkuisiksi 1. huhtikuuta 2004. Palvelun käyttäjälle tästä muodostuu merkittäviä lisäkustannuksia kun tuohon päivämäärään saakka on kotona tai toimistolla olevasta lankaliittymästä voinut tehdä esimerkiksi "ei vastaa"-siirto Citypuhelimeen Elisan Lähipuhelu I -hintaan. Siirron hinta on tällöin ollut 0,12/puhelu + 0,01/minuutti (perus- ja ISDN-liittymästä). Huhtikuun alusta sama siirto maksaa paikallisverkkomaksun (Elisan lankaverkossa 0,09/puhelu+0,009/min) lisäksi matkapuhelumaksun (mpm) joka Radiolinjan verkkoon on ma-pe kello 8-18 0,26 /min ja muulloin 0,17 /min. Siirretyn puhelun minuuttihinta nousee näin arkipäivisin jopa 2600% eivätkä korotukset jää ainoastaan tähän, myös muita hintoja korotetaan. Uudet hinnat 09-lankaverkkoon ja Radiolinjan verkossa olevaan toiseen matkapuhelimeen on jatkossa 0,11/min, muihin matkapuhelinverkkoihin 0,17/min. Kaukopuhelut 0,17/min. Liittymän kk-maksu on 3. Näiden lisäksi asiakkaan tulee vaihtaa nykyinen SIM-kortti toiseen ja luopua tutusta 09 suuntanumerolla varustetusta Cityliittymän numerosta.

Vielä vuosi sitten cityliittymissä oli kilpailua kun alalla toimi Telia Mobile jonka business-pakettiin sai halutessaan lankaverkon suuntanumeron ja edulliset siirrot lankaverkosta valtakunnallisesti toimivaan mobiiliverkkoon. Radiolinjan Cityliittymän hinnastomuutos lienee suoraa seurausta tämän kilpailun päättymisestä. Palvelun käyttäjälle korotus on arkipäivisin jopa 2600% (siirto lankaverkosta ennen/jälkeen 1.4.2004).

Citypuhelin-liittymä on pääkaupunki-seudulla toimiva matkapuhelinliittymä.

Katso myös:
Vertailu: Hinta lankapuhelimesta matkapuhelimeen
(24.09.03)


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja