ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Sonera uusi GPRS-hinnoittelun
(01.03.04)

Sonera on uudistanut GPRS-palvelunsa 1.3. lähtien. Kaikilla Soneran asiakkailla tekstiviestillä ilmaiseksi päälle kytkettävä ja kuukausimaksuton GPRS on nyt nimeltään Sonera Fun Data (entinen gprs-perusominaisuus) ja maksaa nyt 5,99/Mt (aiemmin 10,24/Mt).

Sonera Active Data on palvelupaketti johon sisältyy 20Mt tiedonsiirtoa 9,99 kuukausihintaan, 20Mt:n ylittävä tiedonsiirto maksaa Sonera Active Data paketissa 2,37/Mt. Kytkentämaksu on 8,21.

Sonera Pro Data 18,30 kuukausimaksuun sisältyy 100Mt tiedonsiirtoa, ylittävältä osalta veloitetaan 1,74/Mt. Palvelun kytkentämaksu on 8,21.

Sonera Active Data ja Sonera Pro Data palveluissa on ominaisuus, joka ilmoittaa tekstiviestillä kun 80% kuukausimaksuun sisältyvästä tiedonsiirrosta on käytetty. Myös Fun Datan käyttäjät voivat tarkistaa tiedonsiirron kustannuksensa kullakin hetkellä lähettämällä tekstiviestin GSALDO numeroon 15400.


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja