ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

WES tuo odotusmusiikin matkapuhelimeen
(24.02.04)

Soittoääniä ja muuta mobiiliviihdettä jo pitkään tuottanut WES (Wireless Entertainment Services Finland Ltd.) alkaa tarjota odotusmusiikkia (Ringback tones) eri puolilla maailmaa toimiville mobiilioperaattoriasiakkailleen. Tilaamalla itselleen odotusmusiikkipalvelun matkapuhelinliittymään, kuluttaja voi päättää, mitä musiikkia soittajat kuulevat odottaessaan, että puheluun vastataan.

"WES on johtava soittoäänten tuottaja, jolla on maailman pisin historia kaupallisten soittoäänten parissa. Lanseerasimme uusimman musiikkipohjaisen tuotteen, nimittäin musiikkisoittoäänet, yhteistyössä levy-yhtiöiden kanssa viime vuonna. Odotusmusiikki on musiikkiteollisuuden kanssa tekemämme työn luontainen jatke", sanoo WESiin toimitusjohtaja Mika Eriksson. "On helppo ymmärtää levy-yhtiöiden odotusmusiikkia kohtaan tuntema kiinnostus: samalla kun odotusmusiikki personoi mobiiliviestintää, se on nerokas 'viidakkorumpu' uuden musiikin markkinoimiseksi".

Odotusmusiikkipalvelut ovat saaneet suuren suosion Aasiassa, ja Eurooppa alkaa vähitellen seurata esimerkkiä. Odotusmusiikilla ja soittoäänillä on paljon yhteistä. Molemmat täyttävät personoinnin tarpeen sekä ilmaisevat käyttäjänsä musiikkimakua, elämäntyyliä ja trendikkyyttä. Niillä on myös pitkälti sama käyttäjäryhmä. Operaattoreille kuluttajille suunnattu odotusmusiikki on uusi, houkutteleva ansaintamahdollisuus.

Katso myös:
Radiolinjalta WES True Tones soittoäänet
(16.12.03)


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja