ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Elisalta Kolumbus matkapuhelinliittymä
(16.02.04)

Elisa on tuonut markkinoille Kolumbus matkapuhelinliittymän. Liittymän ilmeinen kohderyhmä ovat asiakkaat jotka arvostavat edullista puheluhintaa normaalia korkeampaa kuukausimaksua vastaan. Tällaisia liittymiä on numeronsiirrettävyyden toteutumisen jälkeen tullut kaikilta johtavilta operaattoreilta.

Hinnoittelultaan Kolumbus on tarkka kopio Saunalahden Tasahinta Plus -liittymästä. 5,95 kuukausimaksulla saa puheluhinnan 0,12/min kaikkiin normaalihintaisiin kotimaisiin lanka- ja matkapuhelinliittymiin. Tekstiviestit maksavat 0,07/kpl ja MMS multimediaviestit 0,35/kpl. GPRS-datakin on samanhintainen kuin Saunalahden liittymässä, 1,50/Mt.

Kolumbus käyttää Radiolinjan matkapuhelinverkkoa ja siihen voidaan liittää Vodafone Eurocall lisäpalvelu.

Kolumbus-liittymän toimitusehdoissa kerrotaan liittymään sovellettavista Radiolinjan toimitusehdoista, liittymää ei kuitenkaan markkinoida Radiolinjan liittymänä. Kolumbus -liittymälle on ehdoissa myös joitakin liittymäkohtaisia rajoituksia kuten esimerkiksi, ettei liittymää voida liittää Radiolinjan Etuohjelmaan tai S-ryhmän bonuksen piiriin.

Kolumbus liittymän myyntikanavia ovat Internet, tekstiviesti ja puhelin. Myymälöissä liittymää ei myydä.

Kolumbus -liittymän myötä Elisa lähtee hintakilpailuun myös Radiolinja Origo -verkkoa käyttäviä palveluoperaattoreita vastaan. Radiolinja Origon verkkoa käyttäviä palveluoperaattoreita ovat enää Tele2 ja Cubio. Radiolinjan asiakaskaappausyritys sen entistä asiakasta Telia Mobilea vastaan ja siitä seurannut oikeustaistelu saatiin juuri päätökseen.

Katso myös:
Radiolinjan Vodafone Eurocall - hyödyksi vai haitaksi?
(10.07.03)
Radiolinja ja Stockmann markkinaoikeuteen
(26.06.03)
Radiolinjalle kuluttaja-asiamiehen kielto
(24.06.02)


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja