ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Sonera palkitsi parhaita mobiilipalvelun tuottajia
(13.02.04)

TeliaSonera Finland on palkinnut matkapuhelinpalveluja tarjoavia yhteistyökumppaneitaan. Palkintoja saivat yritykset, jotka ovat viime vuosien aikana tuoneet markkinoille innovatiivisia ja käyttöön innostavia palveluja.

Vuoden 2003 omaperäisimmäksi matkapuhelinpalveluksi valittiin Oulun kaupungin ja oululaisten yritysten Tentrio Oy:n ja Incode Oy:n yhteistyössä kehittämä mobiili Kalastuslupa, joka on osoittautunut erittäin suosituksi asiakkaiden keskuudessa.

Parhaan mobiilipalvelukehittäjän -palkinnot jaettiin kahdessa sarjassa, parhaat urheilupalvelut ja hyötypalvelut. Parhaan urheilupalvelujen tuottajan palkinto annettiin YLE:lle, joka on tarjonnut laadukkaita ja tuoreita tulospalveluja suoraan tapahtumapaikoilta. Erityistä kiitosta YLE:n palvelut saivat monipuolisesta uusimman tekniikan hyödyntämisestä. Parhaan hyötypalvelujen tuottajan palkinto annettiin Ilmatieteen laitokselle, joka on saanut asiakaskunnalta paljon palautetta muun muassa sääpalvelujensa helppokäyttöisyydestä. Lisäksi palveluja kiitettiin siitä, että ne ovat saatavilla useiden eri kanavien kautta, esim. teksti- ja multimediaviestinä.

Parhaan mobiiliäänestyspalvelun palkinto annettiin MTV Oy:lle, joka raadin perustelujen mukaan on onnistunut innostamaan suomalaiset osallistumaan äänestyksiin myös matkapuhelimella. Lisäksi TeliaSonera Finland palkitsi WapOneline Oy:n viihteellisten mobiilipalvelujen uranuurtajana.

Katso myös:
Eniro pakotettu sulkemaan osa ilmaisesta numeropalvelusta
(13.11.03)
Series 60 puhelimiin PARKIT pysäköintisovellus
(11.08.03)


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja