ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Motorola laajentaa push to talk -matkapuhelinvalikoimaansa
(12.02.04)

Motorola on julkistanut kolme uutta push to talk -ominaisuudella varustettua matkapuhelinmallia: GSM-verkkoa käyttävän V400p-nelitaajuuspuhelimen, koviin olosuhteisiin suunnitellun T300p CDMA-puhelimen sekä metallinhohtoisilla kuorilla
varustetun V65p CDMA-puhelimen.

Matkapuhelinten push to talk -ominaisuudella tarkoitetaan radiopuhelinten toimintaa vastaavaa mahdollisuutta ottaa yhdellä napin painalluksella nopea ja kovassakin melussa selkeästi kuuluva puhelinyhteys ystävään tai kerralla vaikka koko ystäväpiiriin.

Motorolan nyt esittelemästä uutuudesta GSM-verkkoa käyttävä simpukkamallinen V400p on samalla ainoa push to talk -ominaisuudella varustettu nelitaajuuspuhelin, joka yhdistää korkeatasoisen kaiutinpuhelimen ja push to talk -käyttäjille räätälöidyn käyttöliittymän. Ratkaisun ansiosta suosituimmat matkapuhelinominaisuudet integroidusta kamerasta aina MP3-soittoääniin asti löytyvät yhden napin painalluksen takaa. Motorola V400p kamera on varustettu nelinkertaisella digizoomilla ja se tuottaa VGA-kokoista kuvaa. Kuvat voi tietenkin lähettää eteenpäin MMS-multimediaviestinä. Näytössä on 65.000 värin paletti. Puhelimen peli valikoimaa voi kohtentaa ladattavilla J2ME javapeleillä ja soittoäänet soivat puhelimen kahdesta kaiuttimesta polyfonisesti. Soittoääniksi kelpaavat niin MIDI, WAV kuin MP3 materiaali. Sähköpostisovellus tukee POP3:n lisäksi myös IMAP4 protokollaa. Saatavaksi Motorola V400p tulee kuluvan vuoden toisen neljänneksen aikana.

Motorolan uudet matkapuhelinmallit ovat parhaillaan koekäytössä eri operaattoreilla. Push to talk -ratkaisuista on hyötyä myös operaattoreille, jotka pystyvät tekniikan ansiosta tarjoamaan kuluttajille uusia palveluja entistä pienemmällä verkkokapasiteetilla. Motorolan push to talk -ratkaisun uskotaan myös kasvattavan operaattoreiden asiakaskohtaisia tuloja, sillä push to talk kannustaa uuden ominaisuuden aktiiviseen käyttämiseen.

Push to talk -ominaisuuden toimivuus on riippuvainen operaattorista ja vaatii push to talk -palvelun tilaamisen.

Katso myös:
Nokia esitteli tarvikkeita Nokia 5140 -malliin
(02.02.04)


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja