ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Siemens CX65 ja CF62 täällä alkukesästä
(12.02.04)

Siemens on esitellyt kaksi uutta multimediapuhelinta. Kolmitaajuuspuhelimet CX65 ja CF62 saataneen markkinoille jo alkukesästä jolloin simpukkamallisen CF62 hinnaksi arvioidaan 200 euroa, CX65 hinnaksi arvioidaan 300 euroa. Molemmissa puhelimissa on 65.000 värin näyttö.

Siemens CX65 on kamerapuhelin, jolla voi myös kuvata liikkuvaa kuvaa, CF62 puhelimeen kameran saa lisävarusteena. CX65 on muotoilultaan selkeimmin Siemensin nykymuotoilun mukainen kun simpukkamallinen CF62 tuntuu saaneen vaikutteita Samsungin ja Sony Ericssonin puolelta. Siemens CF62 kaarenmuotoista antennia katsellessa ei voi välttyä vertaamasta puhelinta Sony Ericsson Z200 simpukkamalliseen puhelimeen. Muotoilusta voidaan tietenkin olla montaa eri mieltä mutta teknisiltä ominaisuuksiltaan Siemens vetää kuitenkin pidemmän korren. Siemens CF62 on lisäksi 13 grammaa kevyempi (paino 85g), myös näytön värimäärässä Siemens vie voiton. Ominaisuuslista sisältää lyhenteistä kuten JAVA, GPRS, MMS, WAP ja tietenkin polyfoniset soittoäänet. Siemens CF62 puheajaksi ilmoitetaan viisi tuntia ja valmiusajaksi 220 tuntia. Siemens CF62 mitat ovat 82 x 45 x 22mm.

Myös CX65:n kehitystiimi on ilmeisesti seurannut ruotsalais-japanilaista ajatusmaailmaa jossa kamerapuhelimeen tarjotaan lisävarusteena puhelimeen liitettävää salamalaitetta. Muistia tässä Java-uutuudessa on kohtuullisen runsaasti, 11Mt mutta tiedote ei kerro onko puhelimeen mahdollista lisätä muistia erillisellä muistikortilla. Puhelimen kamera tuottaa VGA-kokoista kuvaa. Siemens CX65 mitat ovat 108 x 46 x 18 mm ja paino vakioakulla noin 90 grammaa.

Katso myös:
Siemens esitteli mallit MC60, C60 ja A52
(03.07.03)


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja