ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Motorola esitteli mallit V80, V180 ja V220
(06.02.04)

Motorola on esitellyt kolme uutta matkapuhelinta Puolan Krakovassa järjestetyssä tuotejulkistustilaisuudessa. Tilaisuus on osa Motorolan siellä järjestämää Art of the Mobile -näyttelyä jossa esitellään kahdeksan ammattivalokuvaajan Motorolan kamerapuhelimilla ottamia valokuvia. Tilaisuudessa esiteltiin lisäksi musta versio jo markkinoilla olevasta V600 -mallista. Mustaa Motorola V600 Black puhelinta valmistetaan rajoitettu erä.

Motorola V180
Edullisempaan hintaryhmään sijoittuva Motorola V180 on simpukkamallinen peruspuhelin jota voidaan odottaa myyntiin alkukesästä. Ilmeisesti noin 100 euron hintaiseksi puhelimeksi Motorola V180 on kuitenkin varustettu ominaisuuksilla jota tänäpäivänä saa hakea huomattavasti kalliimmista puhelimista vai mitä sanotte seuraavasta: Java-puhelin, 24 kanavaiset polyfoniset soittoäänet, MP3-soittoäänet (myös MIDI ja iMelody) sekä 128x128 kuvapisteen värinäyttö jossa 65.000 väriä! Soittoääniä voi lisäksi muokata puhelimen MIDI-MOTOmixerillä ja kavereiden tekemiset näkee kätevästi pikaviestimestä (instant messaging). Puhelimen headsetissä on FM-Radio vastaanotin. Motorola V180 on varustettu vaihdettavilla kuorilla joten puhelimen väriä saa helposti muutettua mieleisekseen.

Motorola V220
Kolmitaajuus kamerapuhelin jolle niinikään luvataan (kamerapuhelimeksi) edullista hintaa, joidenkin epävirallisten arvioiden mukaan Motorola V220 voi hyvinkin maksaa vain 150 euroa kun se loppukesästä tulee myyntiin. Ominaisuuksia tässäkin vain 95 grammaa painavassa puhelimessa on runsaasti. Ulkonäyttö on harmaasävy 96x32pix kun sisänäyttö on 65.000 värin TFT ja kooltaan 128x128 kuvapistettä. Kamerassa (VGA) 4x digizoom ja soittoääniksi kelpaavat MP3 musiikki tai itsemiksattu (MOTOmixer) MIDI. Datasiirtoon GPRS ja kuvaviesteille MMS (puheln tukee myös EMS-viestejä). Puhelimen headsetissä on lisäksi FM-radio. Kätevä ominaisuus on myös puhelimen kaiutinpuhelin-toiminto! Motorola V220 mitat ovat 83,5 x 44 x 22,2mm 600mAh akulla. Myyntiin Motorola V220 voidaan odottaa kuluvan vuoden toisen vuosineljänneksen aikana.

Jatkuu >>


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja