ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Saunalahti GSM uudistui, uutena Hyväntekijä
(05.02.04)

Saunalahti on muuttanut Saunalahti GSM liittymän hinnoittelua. 28.1. alkaen, nyt puhelut kaikkiin normaalihintaisiin kotimaisiin GSM- ja lankaliittymiin maksaa 0,149/min (aiemmin 0,15-0,25/min). Saunalahti GSM liittymässä ei ole kuukausimaksua ja siihen voidaan liittää Saunalahti Sisärengas-lisäpalvelu(2/kk) jolloin palveluun liitettyjen liittymien väliset puhelut maksavat 0,08/min. GSM-liittymän uudistus koskee automaattisesti myös olemassa olevia Saunalahti GSM -liittymiä 28.1. alkaen.

Saunalahti Hyväntekijä
Uutena liittymänä Saunalahti on esitellyt Hyväntekijä -liittymän jonka kuukausimaksusta lahjoitetaan 2/kk suomalaisten kansanterveysjärjestöjen toimintaan. Hyväntekijä-liittymän tottamaa kuukausittaista tukea saavat Aivohalvaus- ja dysfasialiitto ry, Alzheimer-keskusliitto ry, Lihastautiliitto ry, Suomen Parkinsonliitto ry ja Suomen MS-liitto ry. Uuden liittymän kuukausimaksu on 4,50/kk (josta 2/kk hyväntekeväisyyteen). Puhelut kotimaisiin lankaliittymiin ka GSM-liittymiin operaattorista riippumatta 0,14/min, tekstiviestit 0,09/kpl.

Saunalahti KpiKor poistui uusmyynnistä
Saunalahden laajasta liittymävalikoimasta on uusmyynnistä poistettu KpiKor-liittymä jonka erikoisuus oli puhelut palvelun avaamisen yhteydessä määritettyyn toiseen numeroon hintaan 0,07/min, muihin operaattorista riippuen 0,09-0,23/min.

Katso myös:
Saunalahden uudessa liittymässä edullisin minuuttihinta
(19.01.04)

Saunalahti liittymälaskurit - www.pidanumerosi.com


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja