ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Tele2 aloitti matkapuhelinpalvelun Suomessa
(04.02.04)

Suomessa vuodesta 2000 lähtien kauko- ja ulkomaanpuheluoperaattorina toiminut Tele2 on aloittanut matkapuhelinpalvelunsa nyt myös Suomessa. Suomesta tulee näin Tele2:n kolmastoista matkapuhelinmaa. Yrityksellä on tällä hetkellä noin kuusi miljoonaa matkapuhelinasiakasta ja 14 miljoonaa asiakasta kiinteissä liittymissä. Lisäksi Tele2:lla on yksi Suomen neljästä UMTS-toimiluvasta.

Suomessa Tele2 -matkapuhelinliittymät käyttävät Radiolinja Origon verkkoa ja myyntikanavanaan Tele2 luottaa omiin kotisivuihinsa. Myös liittymän puheaikalataukset tehdään verkkopalvelussa jossa kuluttaja voi myös seurata jäljellä olevaa puheaikaa ja saldoa. Loppuvasta saldosta varoitetaan myös tekstiviestillä. Verkkopalvelussa puheaikaa ladataan joko verkkopankin tai luottokortin avulla. Laskutettavia matkapuhelinliittymiä yhtiöllä ei Suomessa ole.

Tele2 Mobile liittymän puhelumaksu on 0,14/min, avausmaksua tai kuukausimaksuja ei ole. Tekstiviestit maksavat 0,10/kpl.

Muista palveluoperaattoreista poiketen Tele2:lla on oma keskus joka mahdollistaa omien palveluiden tuottamisen ja tarjoamisen asiakkaille radioverkon omistajasta riippumatta. Oma keskus antaa myös paremmat mahdollisuudet puheluiden reitittämiseen ja omaan hinnoitteluun tiedotteessa kerrotaan. Tele2:lla on ilmeisesti hyvässä muistissa Radiolinjan harjoittama verkkovuokralaisensa (Telia Mobile) asiakkaiden taannoinen kaappausyritys jota jälkeenpäin ruodittiin niin oikeudessa kuin kuluttaja-asiamiehen toimistossakin.

Olethan Matkapuhelin.net uutiskirjeen tilaaja?
Tilaajat saavat sähköpostiinsa paitsi uutisotsikot (n. kerran viikossa) myös kätevän Liittymäoppaan aivan ilmaiseksi!
Liittymäoppaassa on kaikki vakavasti otettavat liittymät ja operaattorit listattuna, liittymävertailu on siksi helppoa.

Helmikuun Liittymäopas lähetetään lähipäivinä.


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja