ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Pretec esitteli 1Gt MMC -muistikortin
(21.01.04)

Muistikorttivalmistaja Pretec on esitellyt 1Gt muistiavaruuden tarjoavan MMC-muistikortin. Uutuuden toimituksen arvioidaan alkavan kuluvan vuosineljänneksen aikana. Pretec lupaa uuden korttinsa lisäksi olevan jopa kolme kertaa nopeampi kuin markkinajohtajan MMC-kortti. Markkinajohtajalla Pretec ilmeisesti tarkoittaa SanDiskiä.

1Gt muistikortilla varustettu MPEG4 videokamera pystyy kirjoittamaan 1Gt -kortille jopa 5 tunnin verran videotallennetta.

Pretec kertoo tiedotteessaan myös uusista MMC 4.0 standardin korteista joiden toimitusten ennustetaan alkavan vuoden 2004 toisen neljänneksen aikana. Tulevien MMC 4.0 muistikorttien nopeus on noin kahdeksankertainen nykyisiin MMC-kortteihin verrattuna ja ne tukevat sekä 3V, että 1.8V tekniikkaa. MMC 4.0 tekniikan myötä MMC-kortit ovat noin kaksi kertaa nopeampia kuin markkinoilla tällä hetkellä olevat SecureDigital -kortit.

Katso myös:
SanDisk esitteli Mini SD Card muistikortit
(14.03.03)


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja