ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Saunalahden Tekstari haastaa Zerofortyn
(02.01.04)

Saunalahti on tuonut markkinoille liittymän jonka kuukausimaksuun sisältyy 1000 tekstiviestiä. Soneran Zeroforty -liittymän myynti alkoi joulukuussa. Molemmat liittymät ovat tasahintaliittymiä joiden kuukausimaksuun sisältyy 1000 normaalihintaista tekstiviestiä.

Soneran selkeästi nuorisolle suunnitteleman Zerofortyn erikoisuus on, ettei liittymästä toimiteta perinteistä laskua vaan lasku tulee hakea palvelun verkkosivulta. Paperilasku on erikseen tilattava lisämaksullinen palvelu. Zerofortyn avausmaksu on 8,21 ja kuukausimaksu 9,99, puhelut maksavat 0,16/min. 1000 viestin ylittävistä tekstiviesteistä veloitetaan markkinoiden kalleinta hintaa - 0,20/kpl!.

Saunalahden Tekstarissa avausmaksua ei ole ja kuukausimaksu on 9,00. Puhelut maksavat 0,155/min. 1000 viestin määrästä ylittävistä viesteistä veloitetaan 0,09/kpl.

Saunalahden toinen liittymä jonka kuukausimaksuun sisältyy 1000 tekstiviestiä on jo pidempään myynnissä ollut TiVKor. Liittymällä kuukausimaksuun sisältyviä viestejä voi lähettää viiteen ennalta määriteltyyn numeroon. Palvelun kuukausimaksu on 4,00 ja puhelut 0,14-0,25/min.


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja